fbpx

Боротьба за 1 грн.

Прайс-майданчики у багатьох магазинах є одним з основних джерел трафіку і продажів, потіснити який можуть хіба що пошукові системи. Це й не дивно, адже з прайс-агрегаторів до інтернет-магазинів приходять максимально підготовлені до купівлі клієнти, їх влаштувала пропозиція — вони точно знають, що їм потрібно.


Звичайно, не кожен відвідувач з каталогів товарів конвертується в реального клієнта, тому, що деяких можуть не влаштувати умови оплати і доставки, дизайн сайту, погане юзабіліті, та інші чинники, які так чи інакше впливають на прийняття рішення. Але все-таки % сконвертованих з відвідувачів клієнтів досить високий, коефіцієнт транзакцій часто найбільший серед інших джерел трафіку. 

Ви представник інтернет-магазину?
Дізнайтеся зараз, по яких цінах продають конкуренти в Україні 🇺🇦


Але щоб користувачі переходили на сайти інтернет-магазинів і робили замовлення, необхідно, щоб товар їх зацікавив, і в даній ситуації боротьба йде за кожну гривню.

Потенційні клієнти бачать всі пропозиції на одній сторінці і роблять свій вибір відштовхуючись від ціни та рейтингу магазину. На рейтинг можете вплинути тільки ви — якістю роботи. А ось вручну тримати конкурентну ціну буде проблематично. Якщо проводити автоматичний моніторинг цін по товарах на прайс-агрегаторах і формувати свою ціну спираючись на  мінімальну, наприклад, на Hotline.ua, то можна отримати в рази більше трафіку і більше продажів, тому, що за такими пропозиціями будуть більше клікати. Ціна впливає на позицію магазину у видачі, клієнти за нею можуть сортувати товари, і найсмачніша пропозиція таким чином буде в ТОПі. Також, впливає поведінковий фактор — кінцеві покупці переходять на сайт, коли вбачають у пропозиції оптимальні для себе умови придбання. Тому, різниця навіть в 1 ₴ у таких ситуаціях може бути критичною.

Дізнайтеся через 60 хвилин ситуацію на ринку України 🇺🇦, 
запустивши DEMO моніторинг цін!
DEMO працює повністю в автоматичному режимі 24/7/365. Спробуйте зараз!